Nieuwe puzzels – EEN GLOEDNIEUW WASGIJ-CONCEPT – BACK TO…? 1: DIE GOEIE OUWE TIJD

09/06/15

Al jarenlang worden we overspoeld door verzoeken van onze fans om een Wasgij-puzzel te maken die het tegenovergestelde is van de populaire Wasgij Destiny-lijn – en dat hebben we gedaan!

Wasgij Back to…? is het omgekeerde van het populaire Wasgij Destiny ‘tijdreis’-idee. Laat je fantasie de vrije loop, en probeer aan de hand van de bijgeleverde aanwijzingen online uit te puzzelen hoe dit tafereel er vroeger uit zou hebben gezien.

We zijn tegenwoordig wel erg verwend door alle moderne snufjes en nieuwe vindingen. 50 jaar geleden konden we ons er zelfs geen voorstelling van maken! Hoe zou dit huisgezin er in de jaren 1960 uit hebben gezien? Hoe vermaakten we ons eigenlijk toen er nog geen smartphones, tablets en games waren? Probeer je de huiskamer van een gezin in de jaren 1960 voor te stellen – wat zouden ze aan het doen zijn? 

Zie je deze leuke nieuwe Wasgij-versie helemaal zitten, dan kun je er na deze eerste aflevering in de nieuwe reeks vast geen genoeg van krijgen.

We horen graag wat je van het gloednieuwe Wasgij Back To…? vindt en of je denkt dat het een echte aanwinst is in ons assortiment. Heb je een Facebook account? Ga dan even naar Facebook.com/WasgijPuzzles en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzel met 1000 stukjes een waardering.

Veel puzzelplezier!