Nieuwe puzzels – GLOEDNIEUW WASGIJ ORIGINAL 23- & UITBREIDINGSPAKKET NU VERKRIJGBAAR!

09/06/15

Met heel veel plezier maken we de uitgave bekend van de gloednieuwe Wasgij Original 23-puzzel: Heel het dorp bakt! (1000 stukjes), en voor het eerst ooit ook van een 250 stukjes tellende Wasgij Original uitbreidingsset voor de puzzel met 1000 stukjes!

Op het dorpsfeest komt de bakwedstrijd goed op stoom! De jury verwacht er veel van, maar wat voor verrassende lekkernijen hebben de 'gelukkige' deelnemers als lievelingsgerecht in petto? Probeer je voor te stellen dat je het jurylid met het streepjesshirt en de strikjes bent … Wat zij ziet is de afbeelding die je moet leggen.

En als je maar geen genoeg kunt krijgen van deze fantastische nieuwe Wasgij Original-puzzel, dan is de uitbreidingspuzzel Heel het dorp bakt, vervolg! (250 stukjes) dé puzzel om nog even door te gaan. Met de Wasgij Original-uitbreidingspuzzel kun je nog 250 stukjes toevoegen aan de rechterkant van de voltooide Original 23, of je kunt hem ook los leggen – kies zelf maar wat je het leukste vindt. 

We horen graag wat je van de twee gloednieuwe Wasgij Original-puzzels vindt. Heb je een Facebook account? Ga dan even naar Facebook.com/WasgijPuzzles en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzel met 1000 stukjes een waardering.

Veel puzzelplezier!