Nieuwe puzzels – GLOEDNIEUWE WASGIJ BACK TO…? & JUNIOR!

23/08/16

Met heel veel plezier maken we de uitgave bekend van twee fantastische en splinternieuwe Wasgij-puzzels – Back to…? 2: ‘Een 14e-eeuws kasteel!’ & Junior 3: ‘Monsterfeest!’. De Back to…? puzzel met 1000 stukjes volgt het unieke Wasgij Back to…? concept, en de Junior-puzzel volgt het unieke Wasgij-concept van Imagine…? en heeft 100 stukjes, zodat kinderen van 6 jaar en ouder geheel zelfstandig hun eigen Wasgij kunnen leggen.

De Wasgij Back to…? heeft als uitgangspunt een 14e-eeuws kasteel dat is omgebouwd tot een moderne toeristische trekpleister, stampvol uitgelaten bezoekers die over elkaar struikelen en ruziënd selfies maken – maar hoe zou het er in de 14e eeuw hebben uitgezien? Probeer je met je fantasie en aan de hand van de aanwijzingen op de doos voor te stellen hoe het er in een ver verleden moet hebben uitgezien. Dat is de afbeelding die je moet leggen. 

Bij Wasgij Junior 3 is het feest op school, en wie wil mag zijn favoriete speelgoedmonster meenemen en aan zijn vriendjes en vriendinnetjes laten zien. De kinderen rennen over het schoolplein en doen alsof ze hun lievelingsmonster zijn – maar is het wel een spelletje, of is het echt? Probeer je voor te stellen hoe het eruit zou zien als de kinderen in hun speelgoedmonster zouden veranderen. Dat is de afbeelding die je moet leggen.

Wasgij Back to…? is een puzzelconcept met als uitgangspunt tijdreizen, waarbij de puzzelaars met hun fantasie moeten zien uit te vinden hoe de afbeelding op de doos er in vroeger tijden moet hebben uitgezien. Wasgij Imagine is een puzzelconcept met als uitgangspunt 'dagdromen', waarbij je met je fantasie moet uitpuzzelen wat er met de personages en het tafereel op de doos zou gebeuren als verbeelding werkelijkheid werd. 

We horen graag wat je van deze gloednieuwe Wasgij-puzzels vindt. Heb je een Facebook-account? Ga dan even naar facebook.com/WasgijPuzzles en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzel met 1000 stukjes een waardering.

Veel puzzelplezier!  

VIEW PUZZLE