Nieuwe puzzels – GLOEDNIEUWE WASGIJ CHRISTMAS 11: PANIEK IN DE TENT!

09/06/15

We weten als geen ander hoe leuk een goeie kerstpuzzel kan zijn, en daarom halen we voor onze trouwe puzzelaars altijd het onderste uit de boom - eh, kast - bij onze Wasgij Christmas-puzzels!

De gloednieuwe Wasgij Christmas 11: Paniek in de tent! (1000 stukjes) gaat over een kerstborrel op kantoor. Het is nog een hele kluif om hem op te lossen, geloof dat maar!

Op kantoor is de kerstborrel net in volle gang, iedereen drinkt en danst dat het een lieve lust is - want hoe vaak heb je nou de kans om even uit de band te springen? Maar dan stappen opeens de leidinggevenden deze puinhoop binnen, en blijven als aan de grond genageld staan. Probeer je voor te stellen dat je mevrouw Rubble bent, de HR-manager. Wat zij kan zien is de afbeelding die jij moet leggen. En zal de aanwezigen dan het lachen vergaan, of niet?

We horen graag wat je van deze gloednieuwe Wasgij Christmas-puzzel vindt. Heb je een Facebook account? Ga dan even naar Facebook.com/WasgijPuzzles en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzel met 1000 stukjes een waardering.

Veel puzzelplezier!