Nieuwe puzzels – GLOEDNIEUWE WASGIJ CHRISTMAS 12!

23/08/16

Met heel veel plezier maken we de uitgave bekend van de splinternieuwe Wasgij Christmas 12: Kerst in een heel ander licht! Deze gloednieuwe puzzel (1000 stukjes) volgt het unieke Original Wasgij-concept. Maar daar blijft het niet bij! Zodra je 1000 stukjes van deze fantastische Wasgij-puzzel hebt gelegd, kun je verdergaan met de GRATIS 1000 stukjes tellende puzzel van de afbeelding op de doos!

Op de afbeelding op de doos zie je een levendige kerstmarkt in de besneeuwde winkelstraat van een stadje, compleet met het Leger des Heils dat enkele stemmige deuntjes ten gehore brengt, en kinderen die met volle teugen genieten van de betoverende sfeer. De bezoekers van de kerstmarkt kunnen niet wachten tot de feestverlichting aangaat, maar blijven stokstijf staan als ze verderop op straat iets zien – wat kan dat zijn? Dat is de afbeelding die je moet leggen.

Wasgij Christmas is het unieke, uitdagende puzzelconcept (hetzelfde als dat van Wasgij Original) waarbij je erachter moet komen wat de oorzaak is van het tafereel dat op de doos staat en moet zien te ontdekken waarom de personages op de illustratie zo gechoqueerd kijken. Kun jij aan de hand van de aanwijzingen vaststellen wat er gebeurd is? Gebruik je fantasie om uit te vinden waarom iedereen zo geschokt lijkt. En vergeet niet dat alleen de puzzel daarop antwoord kan geven!  Deze heerlijke Wasgij-puzzel is geïllustreerd door Jumbo's populaire illustrator James Alexander.

We horen graag wat je van deze gloednieuwe Wasgij Christmas-puzzel vindt. Heb je een Facebook-account? Ga dan even naar facebook.com/WasgijPuzzles en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzel met 1000 stukjes een waardering.

Veel puzzelplezier!  

VIEW PUZZLE