Nieuwe puzzels – GLOEDNIEUWE WASGIJ ORIGINAL 24!

23/08/16

Met heel veel plezier maken we de uitgave bekend van de splinternieuwe Wasgij Original 24: Een heel fijne vakantie! Deze kostelijke puzzel met 1000 stukjes is goed voor uren zomers gepuzzel, waarbij je gniffelend de stukjes aanlegt.

Op de afbeelding voor op de doos zie je een overvol strand in hartje zomer, maar met allerlei spullen die niet echt bij een lekker dagje aan het strand horen. Terwijl de badgasten van het zonnetje genieten, valt hun oog op iets in zee – maar wat precies? Probeer je voor te stellen dat je de man op de strandstoel bent. Wat hij ziet is de afbeelding die jij moet leggen.

Wasgij Original is het unieke, uitdagende puzzelconcept waarbij je erachter moet komen wat de oorzaak is van het tafereel dat op de doos staat en moet zien te ontdekken waarom de personages op de illustratie zo gechoqueerd kijken. Kun jij aan de hand van de aanwijzingen vaststellen wat er gebeurd is? Gebruik je fantasie om uit te vinden waarom iedereen zo geschokt lijkt. En vergeet niet dat alleen de puzzel daarop antwoord kan geven! Deze heerlijke Wasgij-puzzel is geïllustreerd door Jumbo's populaire illustrator Neil Easton, wiens geweldige gevoel voor humor in al zijn Wasgij-puzzels is te zien en de reden is dat Wasgij overal ter wereld zo enorm veel fans heeft.

We horen graag wat je van deze gloednieuwe Wasgij Original-puzzel vindt. Heb je een Facebook-account? Ga dan even naar facebook.com/WasgijPuzzles en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzel met 1000 stukjes een waardering.

Veel puzzelplezier!  

 

VIEW PUZZLE