Nieuwe puzzels – GLOEDNIEUWE WASGIJ ORIGINAL 25

28/09/16

Met heel veel plezier maken we de uitgave bekend van de splinternieuwe Limited Edition Wasgij Original 25: Elk voordeel heeft zijn nadeel! Deze puzzel met 1000 stukjes is absoluut een verzamelobject: een hilarische special over Black Friday, waarbij je gegarandeerd gniffelend de stukjes aanlegt.

Op de afbeelding voor op de doos zie je een overvol winkelcentrum op een van de drukste winkeldagen van het jaar - Black Friday! Dit filiaal puilt uit van de koopjes, maar de aanbiedingen lijken wel heel bijzonder te zijn, want de mensen die buiten samendrommen kunnen hun ogen niet geloven! Maar ook de bedrijfsleider kijkt alsof hij water ziet branden. Is ook hij gebiologeerd door de koopjes? Of is er iets aan de hand in de winkel? Probeer je voor te stellen dat je de bedrijfsleider bent. Wat hij kan zien, is de afbeelding die je moet leggen. 

Wasgij Original is het unieke, uitdagende puzzelconcept waarbij je erachter moet komen wat de oorzaak is van het tafereel dat op de doos staat en moet zien te ontdekken waarom de personages op de illustratie zo gechoqueerd kijken. Kun jij aan de hand van de aanwijzingen vaststellen wat er gebeurd is? Gebruik je fantasie om uit te vinden waarom iedereen zo geschokt lijkt. En vergeet niet dat alleen de puzzel daarop antwoord kan geven! Deze heerlijke Wasgij-puzzel is geïllustreerd door Jumbo's populaire illustrator Neil Easton, wiens geweldige gevoel voor humor in al zijn Wasgij-puzzels terugkomt en de reden is dat Wasgij overal ter wereld zo enorm veel fans heeft.

We horen graag wat je van deze gloednieuwe Wasgij Original-puzzel vindt. Heb je een Facebook-account? Ga dan even naar facebook.com/WasgijPuzzles en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzel met 1000 stukjes een waardering.

Veel puzzelplezier!

VIEW PUZZLE