Nieuwe puzzels – JANUARI-UITGAVEN VAN WASGIJ

06/01/17

Met heel veel plezier laten we je als eerste kennismaken met onze DRIE splinternieuwe januari-uitgaven van Wasgij! De drie puzzellanceringen van januari 2017 zijn Destiny 17: Het mag wat kosten!, Mystery 13: Geen ontkomen aan!? en Imagine 3: Pyjamafeestje!, met elk 1000 stukjes!

De supergrappige Wasgij Destiny (1000 stukjes) doet je weer terugdenken aan 'die goeie, ouwe tijd', toen benzine nog goedkoop was en er minder auto's waren Men zegt dat sommige dingen nooit veranderen, maar welke wel? Beeld je in hoe een benzinestation er vandaag de dag uit zou kunnen zien, met moderne auto's en hogere bezineprijzen. Dat is de afbeelding om te puzzelen.

In de hilarische Wasgij Mystery (1000 stukjes) lijkt special agentWasgij door zijn geluk heen. Zijn aartsvijand komt alsmaar dichterbij met zijn dodelijke laser, maar weet Wasgij toch nog uit het lab des kwaads te ontsnappen? Het zal toch niet zijn laatste klus worden? Probeer met je fantasie en aan de hand van de aanwijzingen op de doos te bedenken wat er gaat gebeuren. Kun jij erachter komen hoe special agent Wasgij kan ontsnappen? Dat is de afbeelding om te puzzelen.

En de derde fantastische januari-uitgave van Wasgij (1000 stukjes) is Imagine..? 3: Pyjamafeestje! Je ziet een huishouden van Jan Steen rond bedtijd, met rennende kinderen en rondslingerend speelgoed. Vader verliest zijn geduld – maar als iedereen slaapt zal de rust toch wel weerkeren? Beeld je in hoe het er over twee uur uitziet. Wat zou de nachtrust van de slapende gezinsleden wreed kunnen verstoren? Dat is de afbeelding om te puzzelen.

We horen graag wat je van deze gloednieuwe januari-uitgaven van Wasgij vindt. Heb je een Facebook-account? Ga dan even naar facebook.com/WasgijPuzzles en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzels met 1000 stukjes een waardering.

VIEW PUZZLES