Nieuwe puzzels – NIEUWE WASGIJ PUZZELS!

31/05/18

Met heel veel plezier kunnen we vertellen dat er weer DRIE nieuwe Wasgij-puzzels zijn! De drie nieuwe puzzels van 1.000 stukjes die dit jaar zijn uitgekomen, zijn Original 29: Vang het Boeket!, Christmas 14: Santa’s helpertjes! en Mystery 15: Een echt Britse BBQ!

Wasgij Original 29: Vang het Boeket! is een supergrappige puzzel (1.000 stukjes) over de mooiste dag in het leven van een bruidspaar! Op de afbeelding op de doos zie je een bruiloft uit het boekje, met de bruid en bruidegom en al hun familie en vrienden. Maar terwijl iedereen er een gezellige boel van maakt, lijken sommige bruilofstgasten iets te hebben gezien. Wat zou er aan de hand zijn? Waarom kijken ze zo verbaasd op? Probeer je in te beelden dat jij de man linksonder bent die zijn drankje uitspuugt. Wat hij ziet, is het beeld dat jij puzzelt.

Wasgij Christmas 14: Santa’s helpertjes! is een supergrappige puzzel met 1.000 stukjes. Op de afbeelding op de doos zie je Santa's kerststal, waarvoor kinderen zich verdringen om een glimp op te vangen van de kerstman. Santa zit al klaar voor het volgende kind, maar wordt afgeleid door iets in de lucht – wat kan dat zijn? Gebruik je fantasie en de aanwijzingen op de doos en puzzel uit waarom iedereen zo verbaasd opkijkt. Probeer je voor te stellen dat jij de vrouw met de kinderwagen bent. Wat zij kan zien, is het beeld dat je puzzelt. 

Maar dat is nog niet alles! Als je deze fantastische Wasgij puzzel van 1.000 stukjes hebt gelegd, kun je ook de GRATIS afbeelding op de doos (1.000 stukjes) puzzelen!

En tot slot de fantastische Wasgij Mystery 15: Eine typische englische Grillparty! ist der Titel dieses fantastischen Puzzles mit 1.000 Teilen. An einem  wunderschönen Tag in England haben die Leute ihre Grills aufgestellt. Alle sind bester Laune und genießen die gegrillten Köstlichkeiten. Ein besonderer Hochgenuss, denn das Wetter in England ist nur selten gut genug für eine Grillparty! Diesen Tag kann doch sicherlich nichts verderben? Lassen Sie Ihrer Fantasie den freien Lauf, nutzen Sie die Hinweise auf der Verpackung und puzzeln Sie das Bild, das zeigt, was kurz danach passiert. Das ist die Szene, die Sie legen müssen. 

 

VIEW PUZZLES