Nieuwe puzzels – NIEUWE WASGIJ-PUZZELS IN JUNI!

31/05/17

Met heel veel plezier laten we je als eerste kennismaken met onze VIER splinternieuwe juni-uitgaven van Wasgij! De vier puzzellanceringen van juni 2017 zijn Original 26: Beroemde meesterkoks! en Back to...? 3: Vetkuif of suikerspin? (elk 1000 stukjes), plus de Special Edition Original 27: De 20ste Jubileumparade! en Christmas 13: Geluksvogel?, beide met een GRATIS extra puzzel van 1000 stukjes!

Op de supergrappige Original 26: Beroemde meesterkoks! (1000 stukjes) zie je de start van een nieuw seizoen van de serie Beroemde meesterkoks! De deelnemers zijn druk bezig met het creëren van hun topgerecht, waarmee ze indruk willen maken op de jury. De eerste meesterkok is naar voren gekomen en de juryleden kijken erg verbaasd. Wat hebben deze beroemdheid en de andere deelnemers gemaakt dat ze zo perplex staan? Probeer je in te beelden dat jij de inspecteur van de Voedsel- en Warenautoriteit in het blauw gestippelde jurkje bent. Wat zij ziet, is het beeld dat jij puzzelt. 

Een andere fantastische juni-uitgave is de Special Edition Wasgij Original 27: De 20ste Jubileumparade! Je ziet een horde bekende fans die allemaal op de nieuwe Special Edition Wasgij-puzzel zijn afgekomen. Terwijl iedereen zijn favoriete Wasgij-puzzels probeert te bemachtigen, is er opeens iets buiten de winkel dat hun aandacht trekt. Wie of wat buiten de winkel maakt zoveel Wasgij-fans blij? Beeld je in dat jij de dominee met het zwarte jasje bent en puzzel het beeld dat hij ziet. En als je de 1000 stukjes van deze fantastische Wasgij-puzzel hebt gelegd, kun je verder puzzelen met de GRATIS puzzel van 1000 stukjes!

Bij de hilarische Wasgij Back to...? 3 (1000 stukjes) dwalen je gedachten terug naar de kapper uit je jeugd. De klanten van nu worden in de watten gelegd met hapjes en drankjes, terwijl hun haar met de nieuwste technieken en volgens de laatste trend wordt geknipt. Hoe zou dit er in de swinging sixties hebben uitgezien? Probeer je voor te stellen hoe deze kapsalon er 50 jaar geleden uitzag. En wat waren toen de hipste kapsels? Dat is de afbeelding die jij moet leggen.

En tot slot de fantastische Wasgij Christmas 13: Geluksvogel? (1000 stukjes), waarop je het kerstdiner bij de kerstman thuis ziet. Geïnspireerd door zijn kookboek heeft de kerstman op het laatste moment besloten het menu te wijzigen. Gebruik je fantasie en de aanwijzingen op de doos om te ontdekken waarom iedereen zo verschrikt kijkt. Beeld je in dat jij de sneeuwpop bent en puzzel wat hij ziet. En als je de 1000 stukjes van deze fantastische Wasgij-puzzel hebt gelegd, kun je nog verder puzzelen met de GRATIS puzzel van 1000 stukjes!

Wij horen graag wat jij van deze gloednieuwe uitgaven vindt. Heb je een Facebook-account? Ga dan even naar Facebook.com/Wasgij en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzels met 1000 stukjes een waardering.

VIEW PUZZLES