Nieuwe puzzels – Wasgij Retro de tweede

01/04/18

Om het succes van de immens populaire Wasgij-puzzels te vieren, is de tweede Wasgij puzzels opnieuw uitgegeven in de special-edition Retro-serie. Gezellig terug naar deze begin van de Wasgij-puzzels...

'Vakantiepret' heet deze vermakelijke Wasgij Original puzzel van 1.000 stukjes. In Vakantiepret zie je een familie die klaar is om op het vliegtuig naar een zonnige bestemming te stappen. Ze zien er al een heel jaar naar uit. Maar wat kan de pret zo erg bederven dat ze zouden willen dat ze nóóit een vakantie hadden geboekt bij 'Cheepo Air'? Wat zorgt ervoor dat er gebeurt wat je op de doos ziet?

'Stop de klok' heet deze vermakelijke Wasgij Mystery-puzzel van 1.000 stukjes. Een 'gewapende' overvaller komt de winkel binnen. Het lijkt erop dat hij het winkelmeisje ontvoert en er met een tas vol sieraden vandoor gaat. Of heeft hij meer tijd nodig om te ontsnappen? Kun jij ontdekken wat er gebeurt voordat het te laat is?  Dat is de afbeelding die jij puzzelt. 

'Het aanzoek' heet deze vermakelijke Wasgij Destiny puzzel van 1.000 stukjes. Wat zie jij in je glazen bol voor dit verliefde stel? Een hemels huwelijk, of helse heibel? Deze prachtige zomerdag wordt ofwel hun mooiste herinnering, ofwel een dag die ze zo snel mogelijk willen vergeten. Dat is de afbeelding die jij puzzelt.

VIEW PUZZLES