Nieuwe puzzels – WASGIJ RETRO PUZZELS KOMEN IN APRIL UIT!

27/03/17

Met heel veel plezier maken we het uitbrengen van onze splinternieuwe Wasgij Retro puzzels bekend, in het kader van onze 20ste verjaardag!

De puzzels zijn speciaal heruitgebracht om nieuwe Wasgij-fans en verwoede verzamelaars die hun collectie compleet willen maken, de kans te geven om te zien waar het voor ons allemaal mee begon. De drie puzzels met elk 1.000 stukjes die in april uitkomen zijn de allereerste Wasgij Original 1: Sunday Drivers, Destiny 1: The Best Days of our Lives! en Mystery 1: The Wasgij Express!

Bij de hilarische Original 1: Sunday Drivers! (1.000 stukjes) kom je terecht in een slaperig dorpje op een zonnige dag. Maar dan ziet de plaatselijke boer die met zijn paard-en-wagen op de weg rijdt een oud vrouwtje met haar Morris Minor recht op zich af komen. Is iedereen zo geschrokken door haar gebrek aan stuurkunst, of zijn de dorpelingen ergens anders door van slag? Probeer je voor te stellen dat je het paard bent en kunt zien waarom iedereen zo verbaasd kijkt. Dat is de afbeelding om te puzzelen.

De nostalgische en superleuke Wasgij Destiny (1.000 stukjes) voert je terug naar je schooltijd, met baldadige klasgenoten, prille romances en knorrige leraren. Gedragen de leerlingen zich op de schoolreünie jaren later nog altijd hetzelfde? Probeer je voor te stellen hoe de schoolkantine er tegenwoordig uitziet en hoe volwassen de leerlingen zijn geworden. Dat is de afbeelding om te puzzelen.

En tot slot zie je bij de fantastische Wasgij Mystery (1.000 stukjes) twee geheim agenten van Wasgij, vastgebonden en slechts gewapend met een fluitje. Hoe in hemelsnaam kunnen ze zich uit deze netelige situatie redden? Probeer met je fantasie en aan de hand van de aanwijzingen op de doos te bedenken wat er gaat gebeuren. Kun jij erachter komen hoe de geheim agenten voor de aanstormende trein kunnen wegkomen? Dat is de afbeelding om te puzzelen.

De  gloednieuwe Wasgij-puzzzels volgen alle drie hun eigen, unieke Wasgij-concept en zijn in april verkrijgbaar via www.alljigsawpuzzles.co.uk, www.jigsawpuzzlesdirect.co.uk, Amazon.co.uk en andere puzzelspecialisten.

We horen graag wat je van deze nieuwe Retro-uitgaven vindt. Heb je een Facebook-account? Ga dan even naar Facebook.com/WasgijPuzzles en laat het ons weten. Of ga naar onze website en geef bij het onderdeel Collecties deze puzzels een waardering.

VIEW PUZZLES