Puzzels gemaakt door Calvin Innes

Biografie

Calvin Innes droedelt, schetst, krabbelt en tekent beroepshalve al meer dan tien jaar wonderlijke en wonderbaarlijke illustraties. Hij begon er jong mee: al op zijn 16de had hij zijn eerste klant.
 
Hij heeft van alles en nog wat gedaan: boeken en strips, wenskaarten en posters, storyboards voor films en tv-reclames, conceptontwikkeling van speelgoed en computergames, je kunt het zo gek niet bedenken. Er zijn meer dan dertig boeken van zijn hand verschenen en hij werkt regelmatig voor allerlei bedrijven over de hele wereld.
 
Hij werkt het liefst aan hilarische en gedetailleerde cartoons. Calvin schept er bij het maken van een tekening een genoegen in om daar allerlei kleine dingetjes en humoristische 'miniscènes' in te verwerken die de kijker kan ontdekken. Ook duiken Calvins katten (Hendrix, Blackie en Toki) geregeld in zijn boeken en illustraties op, net als zijn zoontje.
 
Calvin woont met zijn vrouw, zoontje en drie katten in een dorpje in Noord-Yorkshire, en werkt daar ook vanuit zijn thuisstudio.
 
Calvin Innes

Calvin Innes